GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Nuri Pazarbaşı Ortaokulu

May

Büyük coşkuyla geçen bilim şenliğimize desteklerini sunan sayın öğretmenlerimize ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda yürütülen "okul hayatımızı güzelleştiren nezaket kuralları" adlı e twinnig projesi kapsamında yapılan anket sonucunda kabul gören proje afişimiz.

May

Okulumuzda yürütülen "okul hayatımızı güzelleştiren nezaket kuralları" adlı e twinnig projesi kapsamında yapılan anket sonucunda kabul gören proje logomuz.

Nis

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 100'üncü yıl coşkusuyla kutlamak için hazırlıklar tamamlandı. Sabah 08.30'da tüm çocuklar adına Anıtkabir'i ziyaret edecek olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 23 Nisan sabahı saat 09.30'da tüm çocukları TRT EBA TV ekranlarına davet etti. Selçuk, "Bayramın neşesini yaşatacak, niye önemli olduğunu her eve, her çocuğumuza anlatacak bir programımız var." dedi.

Nis